Gabriela Firea a anunţat cum va vota la Referendumul din 6-7 octombrie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, pe Facebook, că va merge la referendumul din 6-7 octombrie şi va vota DA.

1295 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea a anunţat cum va vota la Referendumul din 6-7 octombrie

Gabriela Firea a anunţat cum va vota la Referendumul din 6-7 octombrie

"“Familia este legatura noastra cu trecutul si puntea catre viitor”. Pentru mine, casatoria inseamna comuniunea bazata pe iubire si respect dintre o femeie si un barbat. Voi spune DA la Referendumul din 6-7 octombrie!" a scris, marţi, pe Facebook, Gabriela Firea.

Întrebarea care va fi adresdată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: "Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?", potrivit unui anunţ al purtătorului de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Acesta a adăugat că referendumul va costa 163,712 milioane de lei. Referendumul se va desfăşura pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie 2018, între orele 7.00 şi 21.00, potrivit Ordonanţei de urgenţă emise de Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici