Gabriela Firea, anunţ important despre testarea în ŞCOLI împotriva COVID-19: ”Virusul poate fi adus de oricine”

  • Gabriela Firea a anunţat faptul că va demara campania de testare a 20000 de bucureşteni
  • Vor fi testaţi chiar şi cei care nu manifestă simptome
  • Firea a precizat că testarea în şcoli nu va mai fi făcută
3559 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, anunţ important despre testarea în ŞCOLI împotriva COVID-19: ”Virusul poate fi adus de oricine”

Primarul Gabriela Firea anunţă că va demara campania prin care va testa 20.000 de bucureşteni. Nu toţi cetăţenii sunt de acord

Primarul Capitalei a anunţat că a renunţat la testarea anti-COVID19 din şcoli, teste ce urmau să se efectueze în cabinetele medicale. Acest proiect făcea parte din setul de măsuri propus de Primărie printre care şi testarea a 20.000 de bucureşteni.

”Am renuntat si la ideea testarii in cabinetele de medicina scolara, pe care ne angajasem sa le dezinfectam.

Oricum, virusul poate fi adus in scoli de oricine, nu doar de “testatii lui Firea”. Atata rautate nu am vazut!

Daca s-ar aduna energia pentru lucruri pozitive si nu pentru a pune piedici, cu siguranta viata tuturor s-ar schimba in bine!”, a anunţat Firea pe contul de socializare.

în curând, va începe programul „Testăm pentru Bucureşti”, în cadrul căruia 20.000 de bucureşteni, fără simptome de coronavirus, vor fi testaţi, pentru a se observa situaţia la nivelul capitalei. Unii bucureşteni nu sunt însă convinşi de utilitatea proiectului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici