Gabriela Firea anunţă Apocalipsa energetică: Preţul pentru încălzirea apartamentelor din Bucureşti s-a dublat

Gabriela Firea anunţă că preţul pentru termoficarea bucureştenilor s-a dublat începând de marţi. Ajunge la aproape 1.000 de lei per gigacalorie, spune Gabriela Firea.

1567 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea anunţă Apocalipsa energetică: Preţul pentru încălzirea apartamentelor din Bucureşti s-a dublat

Gabriela Firea anunţă Apocalipsa energetică: Preţul pentru încălzirea apartamentelor din Bucureşti s-a dublat

Potrivit Gabrielei Firea, ANRE a aprobat noul tarif care ajunge la aproape 1.000 de lei.

„Astăzi, deci nu acum ceva timp, ANRE a aprobat tariful local... Tariful total ajunge la aproape 1.000 RON per gigacalorie. Adică 980 RON. Deci ceea ce vă spun sunt lucruri aflate astăzi, foarte grave. Până acum era 490 RON costul per gigacalorie. Încă o dată, 980 crescut de la 490, în condiţiile în care populaţia plătea163 RON, cu subvenţie”, a explicat Gabriela Firea, marţi, la Antena 3.

Tariful va fi supus dezbaterii în Consiliul General. Dacă va fi aprobat, următoarele facturi ale bucureştenilor vor fi calculate în funcţie de noile preţuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici