Gabriela Firea anunţă că parcurile, grădinile zoologice, cele publice dar şi cimitirele se deschid pe 15 mai

  • Primarul General al Capitalei anunţă că începând de vineri, în Bucureşti vor fi deschise parcurile
  • De asemenea, Gabriela Firea spune că şi cimitirele vor fi deschise
  • Gabriela Firea face un apel şi către cetăţeni: Rugamintea catre toti cetatenii este sa evite zonele aglomerate, sa pastreze distanta sociala, sa se spele des pe maini si sa se dezinfecteze
2225 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea anunţă că parcurile, grădinile zoologice, cele publice dar şi cimitirele se deschid pe 15 mai

Gabriela Firea anunţă că parcurile, grădinile zoologice, cele publice dar şi cimitirele se deschid pe 15 mai

Veste bună pentru bucureşteni. Primarul General al Capitalei a anunţat pe pagina de socializare că incepând de vineri, parcurile, grădinile publice, grădina zoologică dar şi cimitirele vor fi deschise.


"De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, gradinile publice - inclusiv gradina zoologica -, si cimitirele din Capitala. Primaria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost si votat, in cadrul sedintei de azi a Comitetului municipal pentru situatii speciale de urgenta.

Le multumim tuturor colegilor din prefectura, primarii de sector, politie, jandarmerie, ambulanta si celelalte institutii deconcentrate, membre ale acestui for.

Rugamintea catre toti cetatenii este sa evite zonele aglomerate, sa pastreze distanta sociala, sa se spele des pe maini si sa se dezinfecteze", e mesajul postat de Firea pe Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici