Gălăţenii au un nou prieten: Un peşte-container care „înghite” plastic, amplasat pe faleză

  • Un peşte-container îşi propune să îi ajute pe gălăţeni să menţină faleza fără gunoaie.
  • România este în trendul mondial la nivelul de poluare a apelor.
  • Acţiunea face parte din proiectul „Cu apele curate”.
708 afișări
Imaginea articolului Gălăţenii au un nou prieten: Un peşte-container care „înghite” plastic, amplasat pe faleză

Peştele care „înghite” plastic. Sursa: Grow Up Galaţi/Facebook

Noutate pe faleza din Galaţi. Un peşte imens aşteaptă să fie „hrănit” cu plastic. 
 
„Dragi gălăţeni, avem un nou prieten pe faleză care „înghite” tot ce înseamnă plastic. Invităm locuitorii oraşului să arunce deşeurile din plastic şi aici. El este amplasat pe faleza inferioară, vis-a-vis de parcul pentru copii şi prin el ne propunem o Dunăre #zeroplastic”, informează reprezentanţii mişcării Grow Up Galaţi. Aceştia au precizat că urmează să fie amplasat şi un panou de informare şi instrucţiuni. 
 
                         
 
Peştele aşteaptă să primească un nume pe măsura muncii pe care o depune, aceea de a strânge deşeurile din plastic. 
Amplasarea peştelui-container face parte din proiectul „Cu apele curate”, desfăşurat de asociaţia Mai Mult Verde şi o companie privată. 
Întrucât România este în trendul mondial la nivelul de poluare a apelor, peştele-container îşi propune să crească conştientizarea asupra problemei protejării mediului. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici