Gălăţenii care locuiesc în zonele cu case vor primi saci de gunoi de la Primărie

  • În peste 3.600 de şcoli cursurile se fac exclusiv online, din cauza pandemiei de COVID-19. Aproape 5.000 de şcoli îşi primesc elevii prin rotaţie, iar în peste 9.100, copiii merg la cursuri în mod obişnuit, informează, vineri, Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC).
  • Distribuirea sacilor se va face împreună cu un pliant ce conţine informaţii despre procedura privind colectarea selectivă.
326 afișări
Imaginea articolului Gălăţenii care locuiesc în zonele cu case vor primi saci de gunoi de la Primărie

Gălăţenii care locuiesc în zonele cu case vor primi saci de gunoi de la Primărie

Campania de colectare selectivă a deşeurilor în zonele de case va începe săptămâna viitoare. Gălăţenii vor primi câte doi saci de culori diferite pentru colectarea plasticului, metalului, hârtiei şi cartonului.

„Acţiunea Implică-te şi participă la reciclare vizează străzile din municipiul Galaţi unde se realizează colectarea deşeurilor din poartă în poartă. Mai exact, începând cu 2 noiembrie, gălăţenii care locuiesc în zonele cu locuinţe individuale (case) vor primi câte doi saci de culori diferite în fiecare săptămână. Unul dintre saci va fi galben şi este destinat colectării separate a deşeurilor din plastic şi metal, iar unul albastru pentru hârtie şi carton”, a anunţat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

Distribuirea sacilor se va face împreună cu un pliant ce conţine informaţii despre procedura privind colectarea selectivă. Acţiunea va fi realizată de Serviciul Public Ecosal Galaţi care va prelua deşeurile şi le va transporta la staţia de sortare pentru a fi ulterior reciclate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
primărie,
gunoi,
saci

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici