Galaţi: Accident rutier soldat cu patru morţi şi trei răniţi

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au fost internate în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, după ce au fost implicate, duminică dimineaţă, într-un accident de circulaţie, petrecut pe un drum judeţean, la câţiva kilometri de localitatea gălăţeană Slobozia Conachi.

245 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Accident rutier soldat cu patru morţi şi trei răniţi

Galaţi: Accident rutier soldat cu patru morţi şi trei răniţi (Sursa: Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor rutieri, patru persoane se întorceau la Galaţi, duminică, în jurul orei 5.00, din localitatea Slobozia Conachi, unde participaseră la un botez. În maşină, erau un bărbat, soţia lui, fiica şi ginerele, care se afla la volan. După câţiva kilometri, se presupune că şoferul a încetinit din cauza unei crengi căzute pe şosea, iar un microbuz de marfă, care venea din spate, nu a mai putut evita impactul şi a intrat în plin în autoturism. Maşina mică s-a răsturnat pe câmp, iar autoutilitara a intrat într-un copac.

Accidentul a fost anunţat la 112 de către un poliţist, aflat în afara orelor de serviciu, care trecea întâmplător prin zonă.

Petre H. (53 de ani) şi Rodica H. (52 de ani), pasagerii de pe bancheta din spate a autoturismului, precum şi Marian S. (33 de ani) şi Emil N. (28 de ani), doi dintre cei trei ocupanţi ai microbuzului, au murit pe loc, a declarat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Andrei B. (28 de ani), Ioana B. (28 de ani), ce se aflau pe locurile din faţă ale autoturismului, şi Veronel R. (31 de ani), şoferul microbuzului, au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde se află în Secţia de Terapie Intensivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici