Galaţi: Bărbat cu probleme medicale, găsit carbonizat în casă în urma unui incendiu

Un bărbat de 62 de an a fost găsit carbonizat, în propria casă, joi, în urma unui incendiu izbucnit în localitatea Smârdan, judeţul Galaţi. Victima avea probleme medicale şi, cel mai probabil, nu a reuşit să iasă din locuinţa care a ars în totalitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

113 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Bărbat cu probleme medicale, găsit carbonizat în casă în urma unui incendiu

Galaţi: Bărbat cu probleme medicale, găsit carbonizat în casă în urma unui incendiu

Incidentul a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112, iar pompierii care au ajuns la faţa locului au constatat că întreaga casă era cuprinsă de flăcări.

Salvatorii aveau informaţii că în interior ar putea fi o persoană, informaţia fiind confirmată de primii pompieri care au reuşit să pătrundă în casă.

Victima avea probleme medicale şi, cel mai probabil, nu a putut părăsi casa în flăcări

„Bărbatul care a murit era proprietarul casei, avea probleme medicale. Când au ajuns pompierii la faţa locului, casa din Smârdan era în întregime în flăcări. A fost pericol ca focul să se extindă, dar s-a intervenit cu operativitate, în mai puţin de 10 minute. Când au reuşit să intre în casă, pompierii au găsit cadavrul unui bărbat de 62 de ani. De asemenea, au ars trei camere, acoperişul pe o suprafaţă de 110 metri pătraţi şi o magazie de cereale”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Pompierii au stabilit că incendiul ar fi fost provocat de un coş de fum defect.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici