Galaţi: Copil de opt ani, cercetat pentru furt din maşini

Un copil de opt ani din comun gălăţeană Tudor Vladimirescu a fost prins, după ce, în urmă cu două zile, a spart o maşină din care a furat o borsetă cu acte şi bani, el fiind acum cercetat de poliţişti.

1 afișare
Imaginea articolului Galaţi: Copil de opt ani, cercetat pentru furt din maşini

Galaţi: Copil de opt ani, cercetat pentru furt din maşini

Pe 24 octombrie, Georgel C. (50 de ani), din Galaţi, a reclamat că, în timp ce avea autoturismul parcat în faţa unei case din comuna Tudor Vldimirescu, persoane necunoscute i-au spart geamul de la autoturism şi i-au furat o borsetă cu bani şi acte, precizează Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Galaţi.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din comună au descoperit autorul în persoana numitului de 8 ani. Acesta, în timp ce se deplasa în apropierea autoturismului, a spart geamul acestuia cu o piatră de unde a luat din interior borseta respectivă", a precizat Ştefan Gohoreanu.

Conform acestuia, prejudiciul a fost recuperat parţial, iar minorul este cercetat de către lucrătorii Postului de Poliţie din Tudor Vladimirescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici