Galaţi: Mii de persoane s-au închinat la moaşte ale Sfântului Andrei, patronul spiritual al oraşului

Mii de persoane s-au închinat, în ultimele trei zile, la Catedrala Arhiepiscopală din Galaţi, la moaşte ale Sfântului Andrei, patronul spiritual al oraşului, credincioşii, care au aşteptat la coadă chiar şi câteva ore, primind ceai cald şi colaci.

283 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Mii de persoane s-au închinat la moaşte ale Sfântului Andrei, patronul spiritual al oraşului

Galaţi: Mii de persoane s-au închinat la moaşte ale Sfântului Andrei, patronul spiritual al oraşului

Pentru sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, patronul spiritual al municipiului Galaţi, în faţa Catedralei Arhiepiscopale din oraş a fost adusă de la Bucureşti o raclă cu moaştele Sfântului Cuvios Mucenic Efrem cel Nou, aşezată spre închinare, alături de racla cu moaştele Sfântului Andrei şi cea cu moaştele Sfântului Vasile cel Mare.

Acestea au fost aşezate într-un baldachin special, pe esplanada Catedralei Arhiepiscopale, unde mii de credincioşi au aşteptat la coadă pentru a se putea închina.

Luni după-amiază, oamenii continuă să vină pentru a se ruga, iar în timp ce îşi aşteaptă rândul, chiar şi câteva ore, pentru a ajunge la moaşte, ei primesc ceai cald şi colaci din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

De altfel, numeroşi credincioşi au asistat, luni dimineaţă, la Sfânta Liturghie oficiată la Catedrala Arhiepiscopală de un sobor de ierarhi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici