Galaţi: O fetiţă de numai trei luni a murit în urma unui stop cardio-respirator

O fetiţă de numai trei luni, din localitatea gălăţeană Băneasa, a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce a suferit un stop cardio-respirator, medicii de pe ambulanţă încercând aproape o oră să o resusciteze, însă fără rezultat, legiştii urmând să stabilească, în urma necropsiei, cauza morţii.

85 afișări
Imaginea articolului Galaţi: O fetiţă de numai trei luni a murit în urma unui stop cardio-respirator

Galaţi: O fetiţă de numai trei luni a murit în urma unui stop cardio-respirator (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi, a declarat că, în noaptea de joi spre vineri, a fost primit un apel prin care s-a solicitat intervenţia unui echipaj medical în localitatea Băneasa pentru salvarea unei fetiţe, în vârstă de trei luni, care nu mai respira, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cadrele medicale sosite la faţa locului au constatat că fetiţa se afla în stop cardio-respirator şi au început efectuarea manevrelor de resuscitare care s-au derulat timp de 50 de minute, însă fără succes.

Trupul neînsufleţit al copilei a fost transportat ulterior la spitalul din oraşul Târgu Bujor şi preluat de către medicii legişti în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzelor care au condus la decesul micuţei.

Mama copilei le-a spus medicilor că, la un moment dat, în timp ce o legăna pe micuţă, a observat că aceasta nu mai respiră.

Medicii de pe ambulanţă suspectează că fetiţa suferea de o bronho-pneumonie, afecţiune care i-ar fi putut provoca stopul cardio-respirator, însă sunt aşteptate concluziile raportului medico-legal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici