Galaţi: Tânăr împuşcat de un jandarm pe care l-a ameninţat cu un cuţit

Un bărbat de 23 de ani, din comuna gălăţeană Pechea, a fost împuşcat, luni seară, de un jandarm, în timpul unei intervenţii, după ce tânărul l-a ameninţat cu cuţitul, echipajul Jandarmeriei fiind chemat la faţa locului pentru că tânărul îşi agresa mama.

830 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Tânăr împuşcat de un jandarm pe care l-a ameninţat cu un cuţit

Galaţi: Tânăr împuşcat de un jandarm pe care l-a ameninţat cu un cuţit (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Incidentul a fost sesizat, lui seară, în jurul orei 19.00, la numărul de urgenţă 112, părinţii tânărului chemând un echipaj de intervenţie pentru că tânărul îşi agresa mama.

La faţa locului a ajuns o echipă mixtă formată dintr-un jandarm şi un poliţist. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, Costin Barbu, a declarat că atunci când a venit echipajul la faţa locului tânărul avea în mână un cuţit, iar când i s-a cerut să se liniştească, acesta l-a atacat pe jandarm.

Acesta a tras un foc de avertisment, dar pentru că tânărul a continuat să fie agresiv jandarmul a tras asupra lui, împuşcându-l în abdomen.

"După producerea incidentului a fost sesizat Parchetul Militar, în acest caz fiind audiate părţile implicate. Urmează să fie comunicate deciziile legale în acest caz", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi

După incident, tânărul, care se pare că este surdo-mut, a fost internat la Secţia de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, a fost operat, iar în prezent starea lui este stabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici