Galaţi: Taximetrist dat dispărut de patru zile, găsit mort. Doi bărbaţi spun că ei l-au ucis

Un taximetrist din Galaţi, care fusese dat dispărut în urmă cu patru zile, după ce plecase într-o cursă în localitatea Cudalbi, a fost găsit mort de către poliţişti, iar doi bărbaţi, despre care existau informaţii că s-ar fi urcat în taximetru, sunt cercetaţi după ce au mărturisit că l-au ucis.

883 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Taximetrist dat dispărut de patru zile, găsit mort. Doi bărbaţi spun că ei l-au ucis

Galaţi: Taximetrist dat dispărut de patru zile, găsit mort. Doi bărbaţi spun că ei l-au ucis (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, taximetristul, un bărbat de 59 ani, lucra la o firmă din Galaţi, iar în 26 noiembrie a plecat într-o cursă în localitatea gălăţeană Cudalbi şi nu s-a mai întors acasă.

În dimineaţa zilei următoare, dispariţia şoferului a fost sesizată la Secţia 2 de Poliţie din municipiul Galaţi. Colegii taximetristului au spus că bărbatul nu a mai răspuns nici la telefon, nici la staţia montată pe autoturismul său.

Oamenii legii au început să îl caute pe taximetrist, trupul neînsufleţit al acestuia fiind găsit, vineri, într-o fântână părăsită din apropierea localităţii Cudalbi, unde plecase în cursă.

Poliţiştii au descoperit cadavrul după ce două persoane, despre care existau informaţii că s-ar fi urcat în taximetru şi ar fi solicitat să meargă în localitatea Cudalbi, au mărturisit că l-au ucis pe taximetrist, indicându-le anchetatorilor locul unde se află trupul neînsufleţit.

"Cei doi suspecţi, dintre care unul este cunoscut cu antecedente penale pentru furt de animale, au susţinut că mai circulaseră cu acel taximetrist. Ei au mai declarat şi că au chemat victima pentru o comandă în comuna Cudalbi, iar după asta i-au cerut să îi plimbe prin mai multe locuri. Ulterior, i-au cerut maşina, iar după refuzul acestuia l-au legat la mâini şi la picioare, apoi l-au aruncat într-o fântână părăsită", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Dănuţ Lefter, comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Cadavrul victimei urmează să fie transportat la morgă pentru stabilirea cauzei decesului, a mai spus şeful Poliţiei Galaţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipe de poliţişti coordonate de către procuror se află la faţa locului pentru completarea cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici