GALERIE FOTO Două căsuţe de agrement din Ştrandul Neptun Arad, cel mai mare ştrand din România, incendiate intenţionat

Două căsuţe de agrement din Ştrandul Neptun din Arad, cel mai mare ştrand din România, au fost incendiate intenţionat. Nimeni nu a fost rănit, însă căsuţele au ars în întregime, iar Poliţia a început o anchetă.

807 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Două căsuţe de agrement din Ştrandul Neptun Arad, cel mai mare ştrand din România, incendiate intenţionat

Două căsuţe de agrement din Ştrandul Neptun Arad, cel mai mare ştrand din România, incendiate intenţionat

Incendiul a izbucnit duminică dimineaţa, iar pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad au intervenit cu două autospeciale de stingere.

Flăcările au mistuit două căsuţe de agrement din lemn şi a existat pericolul extinderii acestora asupra celorlalte căsuţe.

Pompierii au intervenit circa 30 de minute pentru localizarea incendiului şi apoi două ore pentru lichidarea acestuia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că după stingerea incendiului pompierii au stabilit că focul fusese pus intenţionat.

În cele două căsuţe de agrement nu se alfa nimeni, astfel că nu au fost persoane rănite.

Poliţia Arad a deschis o anchetă.

"În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă prin incendiere", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Pârvulescu.

Ştrandul Neptun din Arad este situat în spaţiul încadrat de bucla Mureşului, pe o suprafaţă de peste 20 de hectare de verdeaţă. Este cel mai mare ştrand din România şi al doilea ştrand ca mărime din Europa situat lângă o apă curgătoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici