GALERIE FOTO Imagini spectaculoase în Munţii Rodnei: „Covor de narcise”

Au înflorit narcisele în Poiana cu Narcise din Parcul Naţional Munţii Rodnei. Administraţia Parcului îi anunţă pe turişti că este pregatită să-i întâmpine şi că intervalul optim pentru vizitarea Poienii cu Narcise este de 1-2 săptămâni, începând de acum.

1246 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Imagini spectaculoase în Munţii Rodnei: „Covor de narcise”

Imagini spectaculoase în Munţii Rodnei: „Covor de narcise”

„Aşa cum am promis, revenim cu informaţii noi de la Poiana cu Narcise de pe Masivul Saca, furnizate de către voluntarul nostru dl. Alex Varga. Administraţia Parcului Naţional Munţii Rodnei anunţă turiştii interesaţi de drumeţii la Poiana cu narcise din Valea Vinului că este pregatită să-i întâmpine”, scriu cei de la Parcul Naţional Munţii Rodnei.

Potrivit acestora, intervalul optim pentru vizitarea Poienii cu Narcise este de aproximativ 1-2 săptămâni începând de acum: „Turiştilor care vor vizita Poiana cu Narcise le dorim să se bucure de peisajul inedit, să facă fotografii, să poposească pentru a admira zona şi îi rugăm de asemenea să se informeze referitor la starea vremii înainte de plecare, să nu culeagă flori, să nu abandoneze gunoaie, să păstreze un comportament civilizat”.

Din Valea Vinului pleacă spre Muntele Saca două poteci mai bune: prima urcă spre vest spre Dealul Popii, iar a doua urmăreşte Valea Secii şi apoi urcă pe versantul sudic al Dealului Popii.

Drumul până la vârful Saca durează 3 ore din Valea Vinului.

APNMR recomandă traseul de pe Dealul Popii, care este marcat cu săgeţi indicatoare.

Plata biletului de vizitare se poate face prin SMS.

Poiana cu narcise de pe Masivul Saca, inclusă în Parcul Naţional Munţii Rodnei, este o arie protejată de interes naţional situată în judeţul Bistriţa-Năsăud, în comuna Rodna, satul Valea Vinului.

Sursă foto: Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici