GALERIE FOTO Mai multe pivniţe şi curţi din Reşiţa, inundate în urma ploilor torenţiale

Mai multe pivniţe şi curţi ale unor gospodării din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, au fost inundate, luni, în urma unor ploi torenţiale, pompierii intervenind pentru a evacua apa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

418 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Mai multe pivniţe şi curţi din Reşiţa, inundate în urma ploilor torenţiale

GALERIE FOTO Mai multe pivniţe şi curţi din Reşiţa, inundate în urma ploilor torenţiale (Imagine: ISU Semenic)

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO 

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin, mai multe curţi şi beciuri ale unor gospodării aflate pe trei străzi din Reşiţa au fost inundate, luni, în urma unor ploi torenţiale.

Pompierii militari au intervenit cu ajutorul motopompelor pe străzile Alunilor, Frunalelor, Mierlei, dar şi la pasajul TMK pentru a evacua apa din zonele afectate.

Judeţul Caraş-Severin este sub atenţionare hidrologică de cod galben în intervalul 5 – 6 iunie, între orele 16.10 – 3.00, fiind afectate bazinele Timiş, Bistra, Belareca.

Potrivit hidrologilor, este posibil să se producă scurgeri de pe versanţi, torenţi şi viituri rapide.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici