GALERIE FOTO: Mizerie de nedescris lăsată la Sala Sporturilor din Cluj de românii întorşi din zonele roşii ale Europei

Românii ajunşi pe Aeroportul Cluj din zonele roşii au fost duşi la Sala Sporturilor „Horia Demian”, înainte să fie trimişi cu transporturi speciale în localităţile de domiciliu, informează stiridecluj.ro.

3532 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO: Mizerie de nedescris lăsată la Sala Sporturilor din Cluj de românii întorşi din zonele roşii ale Europei

Sursa foto: stiridecluj.ro

Numai în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Cluj-Napoca au ajuns 698 de pasageri din zone roşii. Aceştia sunt din 32 de judeţe şi trebuie să fie duşi în carantină instituţionalizată, în zonele de domiciliu.

57 dintre cei 700 sunt din judeţul Cluj şi au fost plasaţi în carantină pentru următoarele 14 zile. Cu toate acestea, în weekend au curs reclamaţii cu privire la modul în care românii au fost „găzduiţi” la Sala Sporturilor, în ciuda faptului că oamenii ar fi primit apă şi alimente, iar copiii pizza şi dulciuri.

La ora transmiterii acestei ştiri, Sala Sporturilor este goală pentru că zborurile au fost suspendate, iar toţi cei care trec prin judeţul Cluj o fac cu maşina, aceştia fiind escortaţi de poliţie, potrivit stiridecluj.ro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici