GALERIE FOTO "Nu mi-e frică de BAU-BAU", spun mămicile care protestează duminică în centrul Iaşiului

Cincisprezece tinere mămici alături de copii protestează, duminică la prânz, în Piaţa Unirii din Iaşi, afişând mesaje precum "Nu mi-e frică de BAU-BAU"."Când va creşte (copilul - n.r.) am să-i povestesc că a fost solidar cu cei mari în vremurile în care trebuia să ieşim să facem ceva", spune o mamă.

1196 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO "Nu mi-e frică de BAU-BAU", spun mămicile care protestează duminică în centrul Iaşiului

GALERIE FOTO "Nu mi-e frică de BAU-BAU", spun mămicile care protestează duminică în centrul Iaşiului

Mămicile au înlocuit plimbarea de duminică de la prânz cu un protest paşnic pentru viitorul copiilor lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Deşi au fost prezente la proteste seară de seară în ultimele zile, tinerele mămici au vrut să tragă un semnal de alarmă şi printr-un protest la care au venit alături de copii.

"Nu contează frigul. E o formă de protest pentru ei, pentru viitorul lor. Vrem ceva mai bun pentru ei, când vor fi ca noi să nu mai ducă aceleaşi juguri. Când va creşte am să-i povestesc că a fost solidar cu cei mari în vremurile în care trebuia să ieşim să facem ceva, să spunem paşnic că ne doare tot ce este greu de dus pentru viitorul lor", a declarat Ancuţa, în timp ce îl ţinea în braţe pe Matei, în vârstă de 10 luni.

"Noi protestăm pentru un viitor al nostru mai bun împreună şi nu ne e frică de bau-bau, cel cu mustaţă. Noi credem în România", a declarat o altă mămică.

"Am venit şi noi să arătăm că nu ne este frică de nimeni, ne spunem punctul de vedere şi vrem ceea ce vrea toată lumea din stradă: dreptate. Contează dacă abrogă ordonanţa, dar mai mult contează ce fac pe viitor, iar atâta timp cât au făcut o singură dată lucrul ăsta de ce nu ar repeta-o", a declarat Raluca, una dintre ieşencele prezente în centrul Iaşului.

Protestul mămicilor din centrul Iaşului a durat aproximativ o oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici