GALERIE FOTO Pană majoră de curent în zona Piaţa Victoriei/ Circulaţia metroului, reluată

Mai mulţi bucureşteni au sesizat că în zona Piaţa Victoriei este întreruptă furnizarea cu energie electrică, fiind probleme şi la staţiile de metrou. În Piaţa Victoriei este în desfăşurare, la ora transmiterii ştirii, un protest faţă de acţiunile Guvernului.

4010 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Pană majoră de curent în zona Piaţa Victoriei/ Circulaţia metroului, reluată

Pană de curent în zona Piaţa Victoriei/ Metroul nu circulă în centrul Capitalei

Trenurile nu au circulat pe la staţiile Basarab şi Victoriei. În jurul orei 19.25 problemele legate de electricitate au fost remediate.

Anterior, reprezentanţii Enel au declarat pentru MEDIAFAX că este o problemă la staţia Nord şi ar trebui să se rezolve în câteva minute, fiind afectată partea centrală a Capitalei.

 

Potrivit Metrorex, au fost probleme la staţiile de metrou Basarab şi Victoriei, luându-se decizia ca trenurille să nu oprească în staţia respectivă până la remedierea problemei. Nu sunt trenuri blocate, au precizat aceştia. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici