Video GALERIE FOTO, VIDEO Alerta cu bombă la un mall din Capitală a fost una falsă. Centrul comercial a fost evacuat

O persoană a apelat, sâmbătă, numărul de urgenţă 112, anunţând că în centrul comercial Park Lake a fost amplasată o bombă, la faţa locului intervenind pirotehniştii Poliţiei Capitalei. Clienţii au fost evacuaţi. Apelul a fost efectuat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 15.00, fiind utilizată o cartelă prepay. Persoana care a sunat a anunţat că a plantat mai multe dispozitive explozive în centrul comercial Park Lake.

11136 afișări
UPDATE ora 18.58 - Alerta cu bombă de la Park Lake a fost una falsă. Poliţiştii nu au găsit colete suspecte
 
Poliţiştii au încheiat verificările la centrul comercial Park Lake, nefiind găsit niciun colet suspect. Cercetările au durat peste trei ore, timp în care pirotehniştii au căutat obiecte suspecte, după ce o persoană a anunţat la 112 că a amplasat mai multe dispozitive explozive în mall.
 
La faţa locului s-au deplasat pirotehnişti ai Poliţiei Capitalei, aceştia începând verificările după ce mall-ul a fost evacuat.

"A venit un agent de securitate şi ne-a spus să ieşim în trei secunde că e o alertă. Lumea nu îşi dădea seama ce se întâmplă, copiii plângeau. Apoi am auzit că ar fi bomba. Ne-au rămas lucrurile înăuntru, aşteptăm să intrăm să le luăm", a declarat Alexandra, angajat al unui magazin din incinta centrului comercial.

"Eram la cumpărături, lumea a început să se agite, fugeau cu carucioarele de cumpărături. Am ieşit afară şi am văzut poliţie, salvare, pompieri. Zic că ar fi alerta cu bombă, dar cel mai probabil e o alarmă falsă", a declarat Remus, client al centrului.

 

"Am venit cu familia la mall, am ajuns şi nu ne-au lăsat să intrăm, ne-au zis că e bombă. Văzusem poliţia pe stradă, dar nu ne-am gândit că are legătură cu mall-ul", spune un alt client.

După aproximativ două ore, angajaţilor centrului li s-a permis accesul pentru a îşi lua lucrurile.

Poliţia Rutieră a închis circulaţiei bulevardul Liviu Rebreanu, acesta fiind redeschis după aproximativ o oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici