Gândul: 46% dintre elevii de liceu şi-au început viaţa sexuală

Alcool, sex şi droguri. O combinaţie de care mare parte dintre elevii din Vrancea nu sunt străini.

2 afișări
Imaginea articolului Gândul: 46% dintre elevii de liceu şi-au început viaţa sexuală

Gândul: 46% dintre elevii de liceu şi-au început viaţa sexuală

Situaţia îngrijorătoare reiese dintr-un studiu realizat de Autoritatea de Sănătate Publică Vrancea, la comanda Institutului de Sănătate Publică Cluj, pe un eşantion de 200 de elevi din gimnaziu şi liceu şi 26 de elevi din tabere. Medicii spun că 3% dintre elevii din clasele VII-VIII şi 46% dintre cei de liceu au întreţinut raporturi sexuale, 9% dintre aceştia schimbând 6 sau mai mulţi parteneri.  Cercetarea mai arată că 7% dintre liceeni nu au folosit nicio metodă contraceptivă atunci când au făcut sex.

56% dintre elevii de gimnaziu şi 63% dintre elevii de liceu au consumat o băutură alcoolică, mai mult decât câteva înghiţituri.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici