Gândul: Case la preţ-chilipir, oferite de spanioli românilor

Criza imobiliară din Spania a făcut ca şi pia­ţa românească să fie inundată de oferte de apartamente şi vile în peninsulă. Unele au fost traduse şi preluate de agenţii imobiliare româneşti.

1127 afișări
Imaginea articolului Gândul: Case la preţ-chilipir, oferite de spanioli românilor

Gândul: Case la preţ-chilipir, oferite de spanioli românilor (Imagine: Gândul)

Pe internet, ofertele sunt impresionante ca număr: un singur site are, de pildă, 400 de tipuri variate de apartamente şi vile. Preţurile variază în funcţie de „dotări”.

Află mai multe despre casele cu preţ de chilipir din spania pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici