Gândul: Ce trebuie să mănânci înainte şi după sală

Persoanele care merg la sală au nevoie de o alimentaţie diferită înainte şi după antrenamente, pentru a putea face faţă efortului fizic.

22 afișări
Imaginea articolului Gândul: Ce trebuie să mănânci înainte şi după sală

Gândul: Ce trebuie să mănânci înainte şi după sală

Fie că vrem să ne creştem masa musculară, sau doar să ne întreţinem corpul, specialiştii spun că persoanele care merg la sală trebuie să mănânce înainte de antrenamente alimente uşor de asimilat, dar bogate în carbohidraţi. „Carbohidraţii sunt «benzina» noastră, care ne dau energie zi de zi", explică dr. Şerban Damian, nutriţionist sportiv acreditat CIO.

Află ce alimente şi băuturi ar trebui consumate înainte şi după antrenamente pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici