Gândul: Mii de contribuabili – puşi aiurea pe drumuri pentru procesarea declaraţiilor pe venitul global

Informatizarea sistemului de taxe şi impozite are mari vicii. În calculatoarele funcţionarilor de la administraţiile finaciare nu se găsesc date importante care să permită procesarea declaraţiilor nominale de venit global pe anul 2006. Lipsesc tocmai informaţiile care atestă plata impozitelor pe venit, informează Gândul.

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: Mii de contribuabili – puşi aiurea pe drumuri pentru procesarea declaraţiilor pe venitul global

Gândul: Mii de contribuabili – puşi aiurea pe drumuri pentru procesarea declaraţiilor pe venitul global

Deşi angajatorii se achită de obligaţiile faţă de stat, faptul fiind înregistrat ca atare în computerul funcţionarului care încasează banii, informaţia electronică nu mai ajunge la reţeaua administraţiei pe raza căruia domiciliază angajatiul. Şi-atunci se revine la clasica birocraţie: se trimite o epistolă angajatului, prin care i se cere să se prezinte „de urgenţă” la administraţia financiară, cu documentele care să ateste plata impozitului pe venitul realizat.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici