Gândul: Muncitori români – puşi de italieni să dărâme taberele românilor

“A ajuns român la român să-i dărâme coşmelia prin Italia. Asta e treabă cu durere. Nu te bucuri că faci rău la oameni, dar noi suntem angajaţi şi trebuie să facem ce ne zic şefii”, ne explică nea Mihai din Brăilă, în timp ce cară o butelie scoasă din una din colibele de carton de lânga Porta Portese din Roma.

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: Muncitori români – puşi de italieni să dărâme taberele românilor

GândulŞ Muncitori români – puşi de italieni să dărâme taberele românilor

Alături de o duzină de români, nea Mihai este angajat cu acte-n regulă la C.S.F.S.(Centro Sana Full Sistem), firma pusă să radă taberele ilegale ale imigranţilor.

La Porta Portesa s-au apucat de lucru pe la amiază, după ce de dimineaţă echipa de demolatori români a făcut de planton în zona Tor di Quinto, aşteptând să primească verde pentru acţiune. Cum ţiganii din familia lui Mailat au dispărut încă de joi seara de frica extremiştilor, autorităţile au amânat operaţiunea.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici