Gazda MasterChef Australia a murit subit la vârsta de 46 de ani

Jock Zonfrillo, gazda MasterChef Australia, a murit la vârsta de 46 de ani.

1134 afișări
Imaginea articolului Gazda MasterChef Australia a murit subit la vârsta de 46 de ani

Zonfrillo, un bucătar premiat şi un prezentator de succes, a murit subit, potrivit BBC. Moartea sa a fost confirmată de Network 10, chiar în ziua în care trebuia să difuzeze premiera sezonului 2023 al emisiunii MasterChef.

Zonfrillo era căsătorit şi avea patru copii. Scoţianul a lucrat cu bucătari de renume mondial în restaurante celebre din întreaga lume înainte de a-şi deschide propriul restaurant în Adelaide în 2013.

Emisiunea MasterChef Australia nu va fi difuzată în această săptămână.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici