GDS cere urgentarea construcţiei autostrăzii Bucureşti-Braşov

Grupul pentru Dialog Social (GDS) cere candidaţilor la funcţiile de premier şi ministru al Transporturilor să urgenteze construcţia autostrăzii Bucureşti-Braşov, recomandând ca porţiunea care ocoleşte oraşul Buşteni şi tronsonul Sinaia-Predeal să fie tratate cu prioritate.

16 afișări
Imaginea articolului GDS cere urgentarea construcţiei autostrăzii Bucureşti-Braşov

GDS cere urgentarea construcţiei autostrăzii Bucureşti-Braşov (Imagine: Mediafax Foto)

"Pe DN1 Bucureşti - Braşov, blocajele cele mai mari în trafic sunt în localitatea Buşteni. Această circulaţie este îngreunată din două motive: traficul se face doar pe două benzi şi există treceri de pietoni dese şi intens circulate de localnici şi turişti", arată GDS într-o petiţie adresată, marţi, candidaţilor la funcţiile de premier şi ministru al Transporturilor.

GDS vorbeşte şi despre problemele de fluenţă a traficului de pe tronsonul Sinaia-Predeal, cauzate de faptul că şi aici se circulă tot pe doar două benzi, apreciind că şi acesta este prioritar, însă "Buşteniul are în plus puternicul trafic de pietoni, deci merită prioritate maximă".

"Dacă noua autostradă Bucureşti - Braşov se va construi întâi pe alte porţiuni, traficul pe zona Buşteni va deveni şi mai dificil", opinează cei de la GDS, cerând "urgentarea construcţiei autostrăzii Bucureşti - Braşov".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici