Geni şi Mitu, nebunia vine între 11 şi 14. Filmul complet al crimelor de la Cernavodă

Trei morţi - tată, mamă şi fiică - şi un dispărut, soţul acesteia. Un bilanţ tragic al zilei de 3 ianuarie. Cele trei asasinate au zguduit nu doar oraşul Cernavodă, ci şi opinia publică. Multe amănunte sunt încă necunoscute şi multe întrebări îşi aşteaptă încă răspunsul. În continuare, vă prezentăm povestea detaliată şi completă a misterioaselor crime de la Cernavodă.

41 afișări
Imaginea articolului Geni şi Mitu, nebunia vine între 11 şi 14. Filmul complet al crimelor de la Cernavodă

Bogdan Mitu (Imagine: IPJ Constanta)

Luni, 3 ianuarie 2011 - zi fatidică pentru familiile Garoafă şi Mitu

• Ora 8. Bogdan Mitu, 31 de ani, vorbeşte la telefon cu prietenul său Gheorghe Deli-Iorga, căruia prieteni îi spun Geni. Bogdan i se plânge că este grav bolnav şi că soţia sa vrea să divorţeze. Bogdan îi spune că dacă acest lucru se va întâmpla o să se sinucidă. În timpul discuţiei, Geni se află la serviciu, în oraşul Cernavodă, iar Bogdan în Feteşti, unde are o garsonieră. În Cernavodă, locuiesc socrii lui Bogdan, familia Petre şi Elena Garoafă.

• Orele 9 - 10.30. Geni Deli-Iorga este la serviciu şi se gândeşte la problema prietenului său. Ia decizia de a merge la locuinţa socrilor lui Bogdan. Speră să îi convingă pe aceştia ca, la rândul lor, să-şi lămurească fiica, Gabriela Mitu, să nu se despartă de Bogdan. Geni ştie de la Bogdan că şi socrii săi sunt împotriva continuării căsătoriei cu Gabriela.

• Ora 10.30. Geni pleacă de la serviciu. Înainte de a se deplasa spre locuinţa soţilor Garoafă îşi face curaj şi bea mai multe pahare de alcool.

• Ora 11. Geni ajunge la locuinţa familiei Garoafă şi discută cu socrul lui Bogdan, Petre. Acesta este recalcitrant la mesajul lui Geni şi îl ameninţă cu un cuţit. Aşa susţine Deli-Iorga. Geni îşi iese din fire, îl dezarmează şi îl omoară pe bătrân. Geni îl loveşte orbeşte, cu furie. 30 de lovituri de cuţit. Următoarea victimă este Elena Garoafă. Geni o omoară în acelaşi mod: zeci de lovituri de cuţit.

Citeşte mai multe despre filmul complet al crimelor de la Cernavodă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici