Geoană, "din experienţa cu Mihaela": O casă, "cel mai bun curaj să faci copii"

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, la întâlnirea cu voluntarii TSD, că declinul demografic din România va putea fi rezolvat dacă li se va înlesni tinerilor accesul la o casă, chiar cu chirie, întrucât o casă bună reprezintă "cel mai bun curaj să faci copii".

13 afișări
Imaginea articolului Geoană, "din experienţa cu Mihaela": O casă, "cel mai bun curaj să faci copii"

Geoană, "din experienţa cu Mihaela": O casă, "cel mai bun curaj să faci copii" (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană le-a vorbit tinerilor TSD despre faptul că, în România, ar trebui să beneficieze de "condiţii corecte", pentru a nu pleca în străinătate sau pentru a se întoarce în ţară, condiţii care ţin de posibilitatea de a avea o casă, chiar şi cu chirie.

"Când un tânăr din România va avea acces la o casă, în clipa respectivă şi soţia tânărului, şi familia tânără care are o casă - vă spun din experienţa din tinereţea mea cu Mihaela - în clipa în care o femeie are un cămin - este o casă, este o stare bună - este mult mai pregătită şi o să vedeţi că şi declinul demografic îl vom rezolva dacă dăm o casă bună. Este cel mai bun curaj să facă copii. Ăsta e adevărul adevărat", a spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici