Gestul unor tineri tunisieni, solicitanţi de azi în România. Ce le-au declarat poliţiştilor

Doi tineri din Tunisia, soţ şi soţie, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, pe la Vama Turnu, din judeţul Arad, au fost opriţi de poliţiştii de frontieră. Ei le-au spus oamenilor legii că au vrut să ajungă în Germania, pentru a găsi un loc de muncă.

1107 afișări
Imaginea articolului Gestul unor tineri tunisieni, solicitanţi de azi în România. Ce le-au declarat poliţiştilor

Doi tineri din Tunisia, opriţi când au vrut să treacă ilegal în Ungaria. Unde

Poliţiştii de frontieră din Turnu au depistat, joi, două persoane care mergeau pe jos, pe câmp, spre frontiera cu Ungaria.

Oamenii legii i-au dus pe cei doi la sediu, unde au stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 27 de ani şi o femeie de 19 ani, soţ şi soţie, ambii din Tunisia, solicitanţi de azil în ţara noastră.

Cei doi au declarat că intenţionau să ajungă în Germania, pentru a găsi un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar la finalizarea cercetărilor urmează să fie dispuse măsurile legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici