Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificările din Casa Groazei. Avocatul familiei Luizei: A zis "Ah ce frumos că-mi faceţi curat că tot vreau să-mi vând casa"

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, vineri, la Caracal, că Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificări, spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, din moment ce oricum intenţionează să o vândă.

7114 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificările din Casa Groazei. Avocatul familiei Luizei: A zis "Ah ce frumos că-mi faceţi curat că tot vreau să-mi vând casa"

Gheorghe Dică i-a ironizat pe anchetatori la verificările din Casa Groazei. Avocatul familiei Luizei: A zis "Ah ce frumos că-mi faceţi curat că tot vreau să-mi vând casa"

"A zis "Ah ce frumos că-mi faceţi curat că tot vreau să-mi vând casa". Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!", a declarat apărătorul.

Avocatul a mai spus că Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, ar fi vrut să-şi ia o rulotă cu care să umble prin ţară.

"Este evident ca era obsedat de sex. Şi a fost fixat şi în prezenţa unor femei. Una din căutarile lui pe Google erau maşinile rulotă. Omului acestuia cred că nu îi mai ajungea Caracalul pentru activităţile infracţionale, voia să facă un tur al ţării, să-şi ia casa în spinare şi presupun să facă lucruri infracţionale prin toată ţara", a completat Tonel Pop.

Vineri, la Poliţia Caracal au fost audiaţi mai mulţi vecini de-ai suspectului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici