Gheorghe Dincă va ajunge la Penitenciarul Jilava pentru expertiza psihiatrică/ Ucigaşul din Caracal a cerut îngrijiri medicale pentru că anchetatorii l-ar fi lovit cu picioarele când a fost imobilizat

Gheorghe Dincă va ajunge la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice, nefiind însă, stabilită o zi când va fi adus, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Administraţiei Penitenciarelor. Tot la Jilava, bărbatul va primi şi îngrijile medicale solicitate. Pe de altă parte, el acuză dureri la nivelul pieptului şi coastelor şi cere îngrijiri medicale, spunând că ar putea avea o fractură deoarece, atunci când anchetatorii au descins la locuinţa sa şi l-au imobilizat, a fost lovit cu picioarele.

3358 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Dincă va ajunge la Penitenciarul Jilava pentru expertiza psihiatrică/ Ucigaşul din Caracal a cerut îngrijiri medicale pentru că anchetatorii l-ar fi lovit cu picioarele când a fost imobilizat

Gheorghe Dincă spune că anchetatorii l-au lovit cu picioarele când a fost imobilizat. Ucigaşul din Caracal cere îngrijiri medicale

Surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au precizat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă urmează să fie adus la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Totodată, în aceeaşi unitate de detenţie, Dincă va primi şi îngrijirile medicale solicitate.

Dincă va ajunge, în următoarea perioadă, la Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuză dureri la nivelul coastelor şi al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori.

Bărbatul susţine că, atunci când anchetatorii au decins la locuinţa lui pentru percheziţii, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijiri medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă. Totodată, anchetatorii au ales un traseu şi pentru a evita presa şi curioşii veniţi să vadă reconstituirea.

Bărbatul şi-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei.

Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remuşcările l-au determinat pe clientul săi să îşi recunoască faptele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici