- Home
- Social
- (20.01.2021, 17:00)
- Gabriela Pătrulescu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Ghid pentru a reuşi în domeniul HoReCa. Ce informaţii conţine consultantul virtual
- Consultantul virtual Restograf este un ghid pentru începătorii şi seniorii din HoReCa.
- Ghidul conţine 3.000 de pagini pentru deschiderea şi managementul unui local.
- Materialul se poate descărca gratuit online şi are capitole de management al crizei.
405 afișări
Ghid pentru a reuşi în domeniul HoReCa. Ce informaţii conţine consultantul virtual
Teoretic, restaurantele au liber la redeschidere. Cei care deţin o afacere în acest domeniu, după un an în care business a fost amorţit, probabil că este dificil să pună în aplicare alceva.
Ionuţ este în această situaţie. În fiecare zi îşi vedea localul pustiu. Chiar dacă are 8 ani experienţă în domeniu şi 4 de când este director de restaurant, pandemia nu a venit cu instrucţiuni la pachet. Buget pentru un consultant în carne şi oase nu are. În schimb, a găsit unul virtual. Este vorba de un ghid de 3.000 de pagini pentru începătorii şi seniorii din industria HoReCa.
ULTIMELE ȘTIRI
-
O avocată în vârstă de 60 de ani a intrat în istorie. Alejandra Rodríguez a fost încoronată Miss Univers Buenos Aires
-
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai mari
-
26 aprilie 1986: Dezastrul care a marcat istoria. 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl
-
Ion Iliescu, urmărit penal în dosarul Mineriada
Este foarte stufos şi complex. În momentul acesta am fost nevoiţi să ne mutăm în online. Sunt foarte multe sfaturi de marketing ce să faci să fii bine în online. Noi nu ştiam să facem lucrul acesta. Sunt importante pozele, produsul trebuie să arate foarte bine. Importante sunt şi descrierile, preţul. Dacă ai recenzii bune şansele să vinzi mai mult sunt mult mai mari”, a spus Ionuţ Melintescu, director restaurant comunica cu oaspetii in online.
Radu este CEO al platformei de rezervări Restograf. După 15 ani de experienţă cu un lanţ de restaurante, a vrut să dea mai departe ceea ce a învăţat din practică şi din greşeli.
În Restograf este „absolut tot ce trebuie să ştii plus ce înseamnă în contextul actual operarea unui restaurant în timpul pandemiei şi după pandemie. Aproximativ 150 de pagini aici sunt sfaturi date de epidemiologi din oameni din industrie worldwild. Este pus pe site-ul restograf.ro şi îl descarci gratuit. Dacă ar fi să angajezi un consultant să te înveţe lucrurile de aici, ţiar lua 30.000-40.000 euro”, a spus Radu Dumitrescu, CEO Restograf.
Ghidul nu oferă lecţii despre cum se manageriază crizele, ci şi cum un antreprenor se poate descurca cu un local, de la legislaţie, până la bucătărie şi livrări.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Macron avertizează că Europa e în pericol și propune dotarea UE cu arme nucleare: „Să nu devenim vasalii SUA”
Citește pe www.zf.ro: Final de linie. Prima industrie care va fi ucisă de Inteligenţa Artificială. ”În cel mult un an, toate centrele vor dispărea”
Citește pe www.zf.ro: Gigantul Delhaize, proprietarul Mega Image, deschide la Bucureşti un centru de servicii unde angajează sute de IT-işti. Recrutările deja au început
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Franța a descoperit secretul longevității. Peste 31.000 de persoane vor împlini anul acesta peste un secol de viață
Final de linie. Prima industrie care va fi ucisă de Inteligenţa Artificială. ”În cel mult un an, toate centrele vor dispărea”
Lanţul românesc de restaurante ce se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s a facut 48 de milioane de euro anul trecut şi vrea să se extindă cu până la 50 de noi locaţii, inclusiv la nivel international
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de Pro TV
CANCAN.RO
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe