- Home
- Social
- (20.01.2021, 17:00)
- Gabriela Pătrulescu
- Home
- Video
- Politic
- Vești bune
- Economic
- Social
- Externe
- Healthcare Trends
- Marius Tucă Show
- Gândurile lui Cristoiu
- Coronavirus
- Facem România bine
Ghid pentru a reuşi în domeniul HoReCa. Ce informaţii conţine consultantul virtual
- Consultantul virtual Restograf este un ghid pentru începătorii şi seniorii din HoReCa.
- Ghidul conţine 3.000 de pagini pentru deschiderea şi managementul unui local.
- Materialul se poate descărca gratuit online şi are capitole de management al crizei.
357 afişări

Ghid pentru a reuşi în domeniul HoReCa. Ce informaţii conţine consultantul virtual
Teoretic, restaurantele au liber la redeschidere. Cei care deţin o afacere în acest domeniu, după un an în care business a fost amorţit, probabil că este dificil să pună în aplicare alceva.
Ionuţ este în această situaţie. În fiecare zi îşi vedea localul pustiu. Chiar dacă are 8 ani experienţă în domeniu şi 4 de când este director de restaurant, pandemia nu a venit cu instrucţiuni la pachet. Buget pentru un consultant în carne şi oase nu are. În schimb, a găsit unul virtual. Este vorba de un ghid de 3.000 de pagini pentru începătorii şi seniorii din industria HoReCa.
ULTIMELE ȘTIRI
-
FOTO. Cine sunt victimele criminalului din Onești: „A fost crescut cu multă dragoste doar de tată”
-
Prima reacţie a Elenei Udrea după condamnarea sa în prima instanţă: „Sunt şocată! Am fost condamnată pe legi care nu există”/ „O blestem pe judecătoare”
-
Filmul tragediei de la Oneşti: Agresorul a sunat la 11.47. La 16.55 s-a produs un declic, atunci când unul dintre ostatici l-a lovit pe agresor
-
Programarea la vaccinare, în baza unei liste de aşteptare. Valeriu Gheorghiţă anunţă cum se vor face înscrierile din 15 martie
Este foarte stufos şi complex. În momentul acesta am fost nevoiţi să ne mutăm în online. Sunt foarte multe sfaturi de marketing ce să faci să fii bine în online. Noi nu ştiam să facem lucrul acesta. Sunt importante pozele, produsul trebuie să arate foarte bine. Importante sunt şi descrierile, preţul. Dacă ai recenzii bune şansele să vinzi mai mult sunt mult mai mari”, a spus Ionuţ Melintescu, director restaurant comunica cu oaspetii in online.
Radu este CEO al platformei de rezervări Restograf. După 15 ani de experienţă cu un lanţ de restaurante, a vrut să dea mai departe ceea ce a învăţat din practică şi din greşeli.
În Restograf este „absolut tot ce trebuie să ştii plus ce înseamnă în contextul actual operarea unui restaurant în timpul pandemiei şi după pandemie. Aproximativ 150 de pagini aici sunt sfaturi date de epidemiologi din oameni din industrie worldwild. Este pus pe site-ul restograf.ro şi îl descarci gratuit. Dacă ar fi să angajezi un consultant să te înveţe lucrurile de aici, ţiar lua 30.000-40.000 euro”, a spus Radu Dumitrescu, CEO Restograf.
Ghidul nu oferă lecţii despre cum se manageriază crizele, ci şi cum un antreprenor se poate descurca cu un local, de la legislaţie, până la bucătărie şi livrări.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.




PROSPORT.RO

GANDUL.RO


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe