Gigi Becali explică de ce nu votează cu Viorica Dăncilă: Ce să votez, femeie preşedinte, am luat-o razna? Ce idei poate să aibă o femeie / Preşedintele CNCD: Nu înţeleg de ce unii confundă religia cu prostia

Gigi Becali a declarat, miercuri, că nu va vota pentru alegerile prezidenţiale cu Viorica Dăncilă pentru că, potrivit acestuia, Biblia spune că „femeia în funcţia de preşedinte nu are cum”. Acesta a mai spus că Iohannis nu trebuie să intre în dezbatere cu Dăncilă pentru că este bărbat.

4572 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali explică de ce nu votează cu Viorica Dăncilă: Ce să votez, femeie preşedinte, am luat-o razna? Ce idei poate să aibă o femeie / Preşedintele CNCD: Nu înţeleg de ce unii confundă religia cu prostia

Gigi Becali explică de ce nu votează cu Viorica Dăncilă: Ce să votez, femeie preşedinte, am luat-o razna? Ce idei poate să aibă o femeie

„Eu nu am voie să votez. Ce să votez, femeie preşedinte, ce, am luat-o razna cu capul toţi? Ne ducem pe mirişte? Că face confruntare cu Iohannis, dacă eşti bărbat, ce să faci confruntare cu femeie? Ce să te confrunţi cu femeie? Ala e bărbat”, a declarat Gigi Becali.

Acesta a mai spus că nu este misogin, ci repetă pasaje din Biblie prin afirmaţiile pe care le face.

„Ce idei poate să aibă o femeie în faţa lui (Iohannis, n.r.)? Eu spun ce spune Sfânta Scriptură în Biblie, ce spune Hristos şi Sfântul Apostol Pavel: Femeia în funcţie de preşedinte nu se poate să fie ea, Nu are cum”, a mai spus Becali.

Csaba citează din Steinhardt, în cazul lui Gigi Becali: Nu înţeleg de ce unii confundă religia cu prostia

Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba, susţine că va pune în discuţie iniţierea unei autosesizări cu privire la declaraţiile lui Gigi Becali, care a spus că „femeia în funcţia de preşedinte nu are cum”, făcând referire la Viorica Dăncilă.

„În primul rând, aş face o referire la un fragment din <<Jurnalul fericirii>> a lui Nicolae Steinhardt, în care autorul spune <<nu înţeleg de ce unii confundă religia cu prostia>>. În al doilea rând, voi pune în discuţia Colegiului Director oportunitatea iniţierii unei autosesizări şi sunt convins că dacă nu se va realiza o dezbatere, nu este din cauza faptului că unul dintre contracandidaţi este femeie. Şi femeile peste tot în lume ocupă funcţii de conducere, inclusiv de preşedinte de stat sau premier, şi pot să performeze în orice domeniu al vieţii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Asztalos Csaba, Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

 

Taguri:
gigi becali,
dna,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici