Giurgiu: Bărbaţi cercetaţi după ce au fost prinşi că oferă bani oamenilor pentru a vota un candidat

Doi bărbaţi din judeţul Giurgiu sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost prinşi că oferă bani oamenilor pentru a vota cu unul dintre candidaţii la Primăria Călugăreni, asupra lor fiind găsită suma de 1.600 de lei şi o listă cu nume.

211 afișări

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Giurgiu, oamenii legii s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 56 de ani, din satul Uzunu, comuna Călugăreni, oferă 70 lei oamenilor din localitate pentru a vota cu unul dintre candidaţii la Primăria Călugăreni.

"Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au constatat că doi bărbaţi de 56 ani, ambii din localitatea Uzunu, aveau asupra lor 315 lei, respectiv 1.325 de lei, precum şi o listă în care erau menţionaţi mai mulţi cetăţeni din satul Uzunu, comuna Călugăreni. Cercetările sunt continuate de poliţişti faţă de cei doi suspecţi pentru oferirea sau dare de bani ori alte foloase în scopul determinării alegătorilor să voteze un anumit candidat", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu.

La ora transmiterii acestei ştiri, cei doi bărbaţi sunt audiaţi de către poliţişti, urmând să fie prezentaţi procurorilor pentru soluţionarea dosarului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici