Giurgiu: Se reia traficul camioanelor pe sensul de ieşire din ţară spre Bulgaria

Traficul camioanelor spre Bulgaria, prin Punctul de trecere Giurgiu, a fost reluat luni, după ce duminică acesta a fost suspendat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din Bulgaria.

90 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: Se reia traficul camioanelor pe sensul de ieşire din ţară spre Bulgaria

Giurgiu: Se reia traficul camioanelor pe sensul de ieşire din ţară spre Bulgaria

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat, luni, de autorităţile de frontieră bulgare cu privire la reluarea traficului prin PTF Giurgiu, pe sensul de ieşire din ţară pentru autocamioane.

În prezent, circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe o singură bandă.

Având în vedere situaţia traficului din PTF Giurgiu - Ruse, poliţiştii de frontieră recomandă persoanelor care intenţionează să ajungă în Bulgaria în perioada imediat următoare să tranziteze frontiera prin celelalte puncte de frontieră deschise în regim internaţional cu ţara vecină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici