Giurgiu: Un bărbat a suferit arsuri în urma unui incendiu de vegetaţie

Un bărbat de 55 de ani a suferit arsuri în urma unui incendiu de vegetaţie produs vineri după-amiază în localitatea Trestieni, judeţul Giurgiu. Acesta a fost găsit de vecini, pe un teren din spatele curţii, căzut la pământ.

88 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: Un bărbat a suferit arsuri în urma unui incendiu de vegetaţie

Giurgiu: Un bărbat a suferit arsuri în urma unui incendiu de vegetaţie

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Bărbatul era conştient, dar avea arsuri pe mâini, picioare şi pe toarce. Acesta a fost preluat de paramedici şi transportat la un spital din Capitală.

Pompierii au stins incendiul, care s-a manifestat pe o suprafaţă de circa 600 de metri pătraţi. Au ars vegetaţie uscată şi deşeuri menajere.

Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui foc în aer liber lăsat nesupravegheat, transmite ISU Giurgiu..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici