Glina: Muncitor, acoperit de un mal de pământ

Echipele de intervenţie încearcă să salveze un muncitor care a fost acoperit de un mal de pământ, vineri după-amiază, în timp ce lucra la sistemul de canalizare din satul Manolache, din comuna ilfoveană Glina.

20 afișări
Imaginea articolului Glina: Muncitor, acoperit de un mal de pământ

Glina: Muncitor, acoperit de un mal de pământ

Potrivit echipelor de intervenţie, muncitorul, în vârstă de 54 de ani, a fost acoperit complet de pământ, el nefiind găsit până la această oră.

La faţa locului se află două echipaje de salvatori, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

De asemenea, o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Ilfov urmează să ajungă la locul accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici