Glumă periculoasă la o şcoală: Un elev a ajuns la spital, după ce i-ar fi fost turnată în apă o substanţă toxică chiar de către colegii săi

Un elev de 14 ani a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău cu stări de greaţă. El crede că i-au făcut colegii o glumă şi i-au pus în sticla cu apă o substanţă toxică. Poliţiştii fac verificări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1939 afișări
Imaginea articolului Glumă periculoasă la o şcoală: Un elev a ajuns la spital, după ce i-ar fi fost turnată în apă o substanţă toxică chiar de către colegii săi

Un elev a ajuns la spital cu stări de rău, după ce i-ar fi fost turnată în apă o substanţă toxică chiar de către colegii săi

Elevul este în clasa a 8-a la Colegiul Naţional „B. P. Haşdeu” din Buzău.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX că, după ora de sport, adolescentul a băut apă din sticla sa şi a simţit un gust ciudat, dar nu a alertat pe nimeni.

Ajuns acasă, acesta a acuzat stări de greaţă şi i-a spus bunicului său că este posibil să-i fi turnat colegii lui ceva în sticlă, în glumă.

Bărbatul a chemat ambulanţa, iar elevul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unde a fost perfuzat, fiind în afara oricărui pericol.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Buzău au precizat, pentru MEDIAFAX, că în acest caz poliţiştii fac verificări urmând să fie audiaţi elevii, în prezenţa părinţilor.

Cadrele medicale vor face analize pentru a se stabili ce substanţă a ingerat elevul.

Taguri:
elev,
spital,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici