Gorbunov ameninţă că va da statul în judecată

Unul din suspecţii în cazul dublului asasinat de la Braşov, Serghei Gorbunov, a declarat, luni, înaintea începerii procesului de la Deva în care este judecat pentru tâlhărie, că va da statul român în judecată pentru modul în care a fost instrumentată ancheta în cazul atacului armat de la Braşov.

105 afișări
Imaginea articolului Gorbunov ameninţă că va da statul în judecată

Gorbunov, dus la Judecătoria Deva (Imagine: Remus Suciu - Mediafax Foto)

Răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, Gorbunov a spus că va da în judecată statul român pentru modul în care a fost instrumentată ancheta în cazul atacului armat de la o casă de schimb valutar de la Braşov şi că va cere daune morale.

Întrebat dacă are vreo legătură cu Serghei Gribenco, suspect şi el în cazul atacului armat de la Braşov, Gorbunov a spus că totul a fost o minciună şi că el este nevinovat.

Procesul de la Judecătoria Deva în care Serghei Gorbunov este judecat pentru tâlhărirea unui patron de casă de schimb valutar din municipiul hunedorean
a început la ora 11.30.

Măsurile de siguranţă la Judecătoria Deva sunt de amploare, în zonă fiind detaşaţi mai mulţi jandarmi decât de obicei.

Serghei Gorbunov a rămas încarcerat, de la jumătatea lunii februarie, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Aiud, judeţul Alba, şi luni a fost dus, pentru a doua oară, în faţa magistraţilor Judecătoriei Deva, unde are loc un nou termen în procesul în care este judecat pentru tâlhărirea unui patron de casă de schimb valutar din municipiul hunedorean.

Serghei Gorbunov este judecat de magistraţii Judecătoriei Deva pentru tâlhărie, el fiind acuzat că l-a atacat, în urmă cu şase ani, pe patronul unei case de schimb valutar din Deva şi că i-a furat 65.000 de lei.

Gorbunov, suspect în cazul atacului armat din 29 ianuarie, de la casa de schimb valutar de pe strada 15 Noiembrie, din Braşov, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia, este condamnat pentru fapte similare şi a ieşit din Penitenciarul Craiova pentru o perioadă de trei luni, pe motive medicale, dar fără a reveni la termenul stabilit.

Citeşte şi:

Gorbunov: Mi s-a spus că voi lua peste 25 de ani de închisoare

Serghei Gorbunov îşi susţine în continuare nevinovăţia

Braşov: Doi morţi şi un rănit, în urma unui atac armat la o casă de schimb

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici