Gorbunov rămâne principalul suspect (Video)

Parchetul Curţii de Apel Braşov exclude ipoteza potrivit căreia Serghei Gorbunov nu ar mai fi principal suspect în cazul dublei crime de la casa de schimb valutar din Braşov, până în momentul verificării alibiurilor acestuia şi al rezultatului expertizei balistice.

260 afișări
Imaginea articolului Gorbunov rămâne principalul suspect (Video)

Parchetul Curţii de Apel Braşov: Gorbunov rămâne principalul suspect (Imagine: Mediafax Foto)

Procurorii au "anchetat şi reanchetat" mai multe persoane în acest caz, însă până la verificarea tuturor alibiurilor Gorbunov nu este eliminat ca principal suspect.

"Au fost anchetate şi reanchetate foarte multe persoane. Referitor la afirmaţia că Serghei Gorbunov nu mai este principal suspect cum se spune în presă, înlăturăm această ipoteză până la rezultatele expertizei balistice şi până nu se vor verifica alibiurile lui Gorbunov. Dacă nu oferim imformaţii despre acest caz, asta nu înseamnă că nu facem nimic. Se munceşte foarte mult", a spus, marţi, Ramona Diaconu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Braşov.

Procurorii nu l-au chemat încă la audieri pe Serghei Gorbunov, acesta fiind în continuare în arestul IPJ Braşov.

Ninel Ianculescu, partener de antrenament cu Serghei Gorbunov, a declarat pentru MEDIAFAX că în ziua jafului armat, între orele 16.30 şi 18.20, acesta se afla la antrenament de k-boxing, cu alte cel puţin zece persoane.

"Joi, între orele 16.30 şi 18.20, Serghei Gorbunov se afla la antrenament de k-boxing, împreună cu mine şi cu şi alte minim zece persoane în sală. Nu a părăsit sala de sport în tot acest interval", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX Ninel Ianculescu.

Citeşte şi:

Gorbunov s-ar fi aflat la antrenament în momentul jafului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici