Gorbunov se va întoarce la Penitenciarul Codlea doar dacă procurorii braşoveni o vor cere

Principalul suspect în cazul atacului armat de la o casă de schimb valutar din Braşov, Serghei Gorbunov, va fi adus înapoi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Codlea, de unde a fost tranferat la Aiud, doar dacă procurorii vor solicita acest lucru.

42 afișări
Imaginea articolului Gorbunov se va întoarce la Penitenciarul Codlea doar dacă procurorii braşoveni o vor cere

Gorbunov se va întoarce la Penitenciarul Codlea doar dacă procurorii braşoveni o vor cere (Imagine: Mihaela Cojocaru - Mediafax Foto)

"După termenul din 16 februarie de la Judecătoria Deva este posibil ca Gorbunov să fie adus înapoi la Codlea, chiar între cele două termene ale instanţei, deoarece instanţa va da un nou termen într-un caz de tâlhărie pentru care este judecat. Asta doar dacă procurorii consideră că va fi necesar acest lucru", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Braşov, Ramona Diaconu.

Până în prezent procurorii braşoveni nu au solicitat ca Gorbunov să fie adus la Braşov, potrivit sursei citate.

Serghei Gorbunov a fost tansferat, miercuri, din arestul Poliţiei Judeţene Braşov la Penitenciarul Codlea, iar joi a fost dus la Penitenciarul Aiud.

Gorbunov a declarat, joi, presei, la Penitenciarul Aiud, că este nevinovat, reiterând afirmaţiile potrivit cărora în momentul atacului se afla în sala de antrenamente, adăugând că are martori în acest sens.

El a spus că regretă că nu s-a întors în Penitenciarul din Craiova, susţinând însă că avea de gând să revină în închisoare.

Serghei Gorbunov, suspect în cazul atacului armat din 29 ianuarie, de la casa de schimb valutar de pe strada 15 Noiembrie, din Braşov, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia, este condamnat pentru fapte similare şi a ieşit din Penitenciarul Craiova pentru o perioadă de trei luni, pe motive medicale, dar fără a reveni la termenul stabilit.

El a fost ridicat, în urmă cu mai mult de zece zile, de către poliţişti, dintr-un supermarket din Braşov, fiind dus în arestul IPJ Braşov.

Citeşte şi:

Serghei Gorbunov îşi susţine în continuare nevinovăţia

Gorbunov rămâne principalul suspect

Gorbunov s-ar fi aflat la antrenament în momentul jafului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici