Gorbunov, transferat din arestul IPJ Braşov la Penitenciarul Codlea

Suspectul în cazul dublului asasinat de la o casă de schimb valutar din Braşov, Serghei Gorbunov, a fost transferat, miercuri, din arestul IPJ Braşov la Penitenciarul Codlea, urmând ca joi să fie dus la Penitenciarul Aiud, a declarat comandantul Penitenciarului Codlea, Marian Dumitrache.

366 afișări
Imaginea articolului Gorbunov, transferat din arestul IPJ Braşov la Penitenciarul Codlea

Gorbunov, transferat din arestul IPJ Braşov la Penitenciarul Codlea

Marian Dumitrache a declarat că Serghei Gorbunov va rămâne la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Codlea până joi, când va fi transferat la Penitenciarul Aiud deoarece are o citaţie de la judecătoria Deva pentru o tâlhărie.

Gorbunov a fost adus la Codlea în jurul orei 15.20 din arestul IPJ Braşov, unde se află din data de 31 ianuarie.

"Va fi transferat la Aiud deoarece are o citaţie pentru tâlhărie de la Judecătoria Deva, unde trebuie să se prezinte la termenul din data de 16 februarie. El va fi la dispoziţia instanţei de acolo până la soluţionarea cauzei şi, după ce vor termina, probabil va reveni la Braşov. Asta doar în cazul în care va solicita acest lucru Parchetul Curţii de Apel", a spus Dumitrache.

Citeşte şi

Braşov: Cercul de suspecţi în cazul dublului asasinat s-a redus la opt

Gorbunov rămâne principalul suspect

Gorbunov s-ar fi aflat la antrenament în momentul jafului

60 de persoane, audiate în cazul asasinatului de la Braşov

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici