Gorghiu, după ce Vâlcov a fost adus în ţară: Justiţia şi-a făcut datoria în această speţă

„Justiţia şi-a făcut datoria în această speţă, este vorba despre un efort al multor oameni din sistemul de justiţie, care au lucrat cu mult profesionalism pentru un proces complex”, afirmă ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, după ce Darius Vâlcov a fost adus în ţară.

131 afișări
Imaginea articolului Gorghiu, după ce Vâlcov a fost adus în ţară: Justiţia şi-a făcut datoria în această speţă

Gorghiu, după ce Vâlcov a fost adus în ţară: Justiţia şi-a făcut datoria în această speţă

„Darius Vâlcov este în custodia poliţiştilor români, el a fost predat de autorităţile italiene. Justiţia şi-a făcut datoria în această speţă, este vorba despre un efort al multor oameni din sistemul de justiţie, care au lucrat cu mult profesionalism pentru un proces complex. Îi felicit pe toţi”, transmite Alina Gorghiu.

Ea aminteşte că Vâlcov este „primul fugar” adus în ţară de când ea a preluat funcţia de ministru al Justiţiei.

„Va fi predat Penitenciarului Rahova. 21 de zile de carantină. Îi asigurăm 4 metri pătraţi de detenţie în celula în care va sta. (...) După ce va sta la Rahova şi va ajunge să execute în regim semideschis îl vom muta în alt penitenciar. Ca atare, cred că e bine să recăpătăm încrederea în sistemul de Justiţie”, afirmă Gorghiu.

Fostul ministru PSD Darius Vâlcov, ​​care a fugit în Italia după ce a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani a, a fost adus sub escortă în România luni după-amiază cu o aeronavă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici