Gorj: Accident pe DN67 B, între Târgu-Jiu şi Craiova. Circulaţia a fost închisă timp de trei ore - FOTO

Circulaţia pe Drumul Naţional 67 B, în localitatea Pojogeni, a fost închisă duminică dimineaţa, timp de trei ore, după ce un şofer a lovit un stâlp de electricitate şi a fugit de la locul accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

615 afișări
Imaginea articolului Gorj: Accident pe DN67 B, între Târgu-Jiu şi Craiova. Circulaţia a fost închisă timp de trei ore - FOTO

Gorj: Accident pe DN67 B, între Târgu-Jiu şi Craiova. Circulaţia a fost închisă timp de trei ore (Imagine: Loredana Ficiu/ Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în jurul orei 4.00 dimineaţa. Un şofer a pierdut controlul maşinii în comuna Pojogeni, a ieşit de pe şosea şi a lovit un stâlp de electricitate. Localnicii au declarat autorităţilor că, la scurt timp după impact, şoferul şi un pasager au abandonat maşina şi au fugit.

Ulterior, bărbatul care se afla în dreapta şoferului s-a prezentat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Tânărul, de 27 de ani, din localitatea Scoarţa, a refuzat să spună cine se afla la volanul maşinii. Din primele rezultate ale anchetei, a rezutat că tatăl pasagerului este cel care a condus autoturismul, a declarat Lucian Stroe, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, pentru MEDIAFAX.

La locul accidentului s-au deplasat reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu şi ai companiei de electricitate, care au remediat situaţia şi au permis redeschiderea traficului după trei ore.

Şoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici