Grădiniţa 222 din Capitală: 50% din acoperiş luat de vânt, pereţi uzi, cursuri suspendate

Grădiniţa nr. 222 din Sectorul 1 din Bucureşti a fost afectată de furtuna care a avut loc, marţi seară în Bucureşti, aproximativ jumătate din acoperiş a fost luat de vânt, curtea unităţii de învăţământ este răvăşită, iar pereţii sunt uzi, astfel încât cursurile au fost suspendate.

440 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Marian Banu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că aproximativ 50% din acoperişul Grădiniţei nr. 222 din Bucureşti a fost luat de vânt şi aruncat în curte, motiv pentru care curtea este răvăşită.

A fost sesizată Primăria Sectorului 1, iar o echipă a intervenit la faţa locului petru remedierea problemelor.

Pe lângă problema acoperişului, care în prezent este acoperit cu o folie de plastic, mai este şi cea a pereţilor uzi. De asemenea, au fost salvate arhiva şi o parte din documente, care au fost duse în zone uscate, potrivit lui Banu.

În prezent, sunt discuţii referitoare la perioada cât poate dura repararea acoperişului.

În prezent, cursurile sunt suspendate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici