Grădiniţă în curtea Bisericii

Permanenţa Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureştilor a hotărât, marţi, ca sectoarele Social-Filantropic şi Învăţământ să prezinte în perioada următoare un raport comun privind posibilitatea înfiinţării de grădiniţe în curţile bisericilor sau pe terenurile acestora.

41 afișări
Imaginea articolului Grădiniţă în curtea Bisericii

Grădiniţă în curtea Bisericii (Imagine: Mediafax Foto)

"În prezent există o singură o grădiniţă ortodoxă în curtea Bisericii Sf. Ilie din Rahova. Înfiinţarea de grădiniţe este o prioritate misionară a Arhiepiscopiei Bucureştilor în anul 2009", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei, preotul Bogdan Ciubotaru.

La Reşedinţa Patriarhală din Capitală au avut loc, marţi, sub preşedinţia Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, lucrările Permanenţei Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

"Având în vedere faptul că înfiinţarea de grădiniţe în Bucureşti şi în alte oraşe ale Arhiepiscopiei, precum şi în mediul rural este o prioritate misionară a Centrului Eparhial pentru anul 2009, Permanenţa Consiliului Eparhial a hotărât ca Sectoarele Social-Filantropic şi Învăţământ să prezinte în perioada următoare un raport comun privind stadiul punerii în practică a acestui proiect", a mai spus părintele Ciubotaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici