Grav accident de circulaţie în Mureş: O persoană a murit, iar alte cinci primesc îngrijiri medicale

Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane primesc îngrijiri medicale, sâmbătă, în urma unui accident rutier, produs în localitatea mureşeană Nazna. Şoferul unui microbuz de transport marfă nu a păstrat distanţa şi a lovit o maşină din faţă.

2736 afișări
Imaginea articolului Grav accident de circulaţie în Mureş: O persoană a murit, iar alte cinci primesc îngrijiri medicale

Grav accident de circulaţie în Mureş: O persoană a murit, iar alte cinci primesc îngrijiri medicale

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, accidentul s-a produs pe raza localităţii Nazna după ce şoferul unui microbuz de transport marfă nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi a lovit în spate un autoturism, care urma să intre într-o curte.

Un bărbat din autoturism a murit la scurt timp după producerea accidentului, iar două femei şi un copil, aflaţi şi ei în maşină, au suferit răni şi primesc îngrijiri medicale.

De asemenea, şi şoferul microbuzului a fost rănit şi are nevoie de îngrijiri şi investigaţii, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş.

O altă persoană, care ar fi văzut impactul de pe marginea drumului, a solicitat o ambulanţă, invocând un atac de panică.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi o ambulanţă SAJ.

Traficul rutier în zona producerii accidentului a fost blocat pe ambele sensuri o jumătate de oră, iar apoi s-a circulat cu restricţii de viteză. Drumul care trece prin localitatea Nazna leagă Târgu Mureş de Cluj-Napoca.

Poliţia Mureş continuă cercetările.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici