Locomotiva unui tren care venea de la Budapesta a deraiat, la intrarea în Băile Tuşnad. Nu sunt răniţi

Locomotiva trenului IR Braşov - Budapesta a deraiat, sâmbătă dimineaţă, la intrarea în Băile Tuşnad din judeţul Harghita, fără să existe persoane rănite. Cei aproximativ 90 de pasageri vor fi transportaţi cu maşini între Bicsadu Oltului şi Băile Tuşnad.

700 afișări
Imaginea articolului Locomotiva unui tren care venea de la Budapesta a deraiat, la intrarea în Băile Tuşnad. Nu sunt răniţi

Locomotiva unui tren care venea de la Budapesta a deraiat, la intrarea în Băile Tuşnad. Nu sunt răniţi

Potrivit CFR Călători, locomotiva trenului IR 1366 Braşov- Budapesta, la trecerea peste macazele de la intrarea în staţia Băile Tuşnad, între Sfântu Gheorghe şi Miercurea Ciuc, a deraiat cu o osie.

Cei aproximativ 90 de pasageri şi echipajul trenului nu au fost răniţi.

A fost solicitat un tren de ajutor din staţia Braşov pentru repunerea pe şine a locomotivei şi reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

Pasagerii trenurilor IR 1366 şi IR 1407 vor fi transportaţi cu mijloace auto între Bicsadu Oltului şi Băile Tuşnad, de unde îşi vor continua călătoria cu alte trenuri către destinaţii.

”Dacă pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată, în vigoare.
CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi ii asigură că toate măsurile întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei în conditii de siguranţă”, arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici