Grav accident pe DN1: Trei persoane şi-au pierdut viaţa

Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un grav accident petrecut, vineri după-amiază, pe DN1, în apropiere de intrarea în localitatea prahoveană Băicoi, una dintre maşini luând foc în urma impactului extrem de violent.

106 afișări
Imaginea articolului Grav accident pe DN1: Trei persoane şi-au pierdut viaţa

Grav accident pe DN1: Trei persoane şi-au pierdut viaţa

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, două autoturisme, ambele marca Volkwagen, s-au ciocnit frontal la Km 71, pe DN1, în dreptul localităţii prahovene Băicoi, la ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier desfăşurându-se cu dificultate.

În urma impactului deosebit de violent, una dintre maşini a luat foc, două persoane aflate în autoturism murind carbonizate.

O a treia persoană, aflată în cealaltă maşină, şi-a pierdut viaţa.

La locul accidentului, se află poliţişti rutieri care dirijează traficul, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

La transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN1 este restricţionată, autoturismele intrând alternativ pe o singură bandă şi fiind dirijate de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici